torstai 23. huhtikuuta 2015

Teematon paketti paria ajatellen! #SLY30

Kuukauden SLY paketti kotiutui maanantai illalla, taas täynnä kaikkea mukavaa!
Tässä kuussa ei mitään valmiiksi annettua teemaa ollut :)
Kiirettä pitää edelleen ja leipominen ja erityisesti blogiin kirjoittaminen on jäänyt todella vähälle. Kesää odotellessa jolloin pitäisi aikataulun ainakin vähän rauhoittua!

Ilmoittautuminen seuraavalle kierrokselle onkin jo kovaa vauhtia menossa ja umpeutumassakin pikkuhiljaa. Kovasti pähkäilen lähdenkö mukaan vai en! Toisaalta kesä on vähän rauhallisempaa aikaa ja voisi ehtiä touhuilla muitakin asioita vähän paremmin kuin nyt. Toisaalta kesän, tai tarkemmin sanottuna heinäkuun suunnitelmat ovat viellä niin auki, enkä tiedä edes olenko suomen rajojen sisäpuolella silloin jolloin menee kyllä turhan säätämiseksi :) Päätöksiä pitäisi siis tehdä!

Mutta sitten itse asiaan, eli paketin sisältö. Kuvasta puuttuu kaksi suklaapatukkaa jotka oli aivan pakko (!) syödä pahimpaan makeannälkään.


Paketista löytyi lisäksi
Taco sipsejä
Taco mausteseospussi
Kaakaojauhetta
Kakkulapio
Taikinakaavin
Kakkupapereita
Valkosipulirouhetta
Mustapippuria 
Kanelia

Lisäksi mukana tuli reseptit puolukkajäädykkeeseen ja tex mex -jauhelihapiirakkaan. Tuo jälkimmäinen on tänään meillä ruokana, eli resepti ilmestyy piakkoin! :)

Parikseni paljastui Päivi! Iso iso kiitos sinulle kaikista paketeista ja resepteistä :) Ja kärsivällisyydestä postauksia odotellessa! ;) 


3 kommenttia:

  1. Ihanan paketin olet saanut =) Nyt alkoi tekeen mieli taco-sipsejä ;D

    VastaaPoista
  2. Kiva, että sait reseptin, joka meni heti "käyttöön" ja koko perheelle...tuttu fiilis tuo "sain2suklaapatukkaa,muttaeivätsäilyneetkuvanottoonsaakka".... :)

    VastaaPoista
  3. Ihana paketti! Itselläki monesti kiire ottaa kuva, että pääsee herkkuja popsimaan :D Tuo tex mex-piirakka kuulostaa herkulliselta, kuin myös jäädyke. Puolukoita olisikin pakkasessa... :)

    VastaaPoista