torstai 6. maaliskuuta 2014

Dr. oetker kaunein cupcake kilpailu

Osallistuin taannoin Dr oetkerin järjestämään Kaunein cupcake-kilpailuun. Eihän siitä voittoa tullut, mutta sepä ei onneksi pääasia ollutkaan, vaan se, että oli jälleen hyvä syy leipoa!
Suurena yllätyksenä en osannut päättää minkälaisilla cupcakeseilla osallistuisin, joten tein kolmea erilaista.

Taikina valmistui Sunnuntain muffinssimix jauheella, joka jo pitempään on seissyt kaapissa odottelemassa testausta. Taikina siis kääntyi kädenkänteessä.
Myös kuorrutepursotus valmistui jostain cupcake icing tuotenäytteestä, jonka joskus olen jostain saanut.
Lopputuloksena oli nämä kolme ehdokasta!

Talvipäivän tuplasuklaa-mocca cupcake

Tähän versioon lisäilin taikinaan hieman kaakaojauhetta ja lirauksen vahvaa kahvia, sekä pohjalle palan valkosuklaata.
Kuorrutteeseen lisäilin samoin tavoin sekä kaakaojahetta että hieman kahvia. Koristeeksi pikkuisia suklaamunia ja talviaiheisia strösseleitä.

Valkosuklaa-vadelma cupake

Tähän versioon raastoin hieman valkosuklaata sekaan, ja lisäsin tipan vadelma-aromia. Osan massasta värjäsin punaisella elintarvikevärillä. Pohjalle lisäsin tässäkin palan valkosuklaata.
Koristelua varten värjäisn kuorrutteen vaaleanpunaiseksi ja lisäilin vadelma-aromia. Päälle tuli sydämiä ja helmiä sekä vadelman makuinen karkkiremmi.
Rainbow cupcake

Viimeisenä muttei vähäisempänä päätin testata tällaista, josta joskus aikoinaan näin netissä kuvan. Tällä lopulta päätyin osallistua kilpailuunkin, ja maku tässä oli kaikista paras :)
Taikina on jaettu neljään osaan ja kukin värjätty joko punaiseksi, vihreäksi, siniseksi tai keltaiseksi. Taikinan joukkoon raastoin myös hieman valkosuklaata tuomaan lisää maksua.
Kuorrute on värjätty siniseksi ja koristeltu helmin ja sateenkaaren värisellä karkkiremmillä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti