maanantai 18. elokuuta 2014

Uusi perheenjäsen, Electrolux EKM4000

Voi jukujukujukuJUKU!!! Nyt se vihdoin päätyi perille asti, nimittäin kauan haaveissa ollut uusi, PUNAINEN (väri on tietty tärkein) monitoimikone. En voi kuin hymyillä! =)

Aivan mahtavan oloinen kone heti ensikosketuksesta saakka. Todella laadukkaan tuntuista materiaalia, niin itse kone kuin kaikki vatkaimet ja kulhotkin. Painoakin koneelta löytyy reippaat 9 kiloa, eli ei parane jättää sormia alle siirrettäessä.

Hienoja erityispiirteitä ovat led-valaistu virtapainike, sekä led-valo joka valaisee kulhon sisällön. Mukana tuli lisäksi yksi ylimääräinen vatkauskulho, aivan mahtavaa!
Mitää muuta en jää vanhasta koneestani ikävöimään kuin sitä, että siihen sai liitettyä myös tehosekoittimen. Tässä mallissa se ei onnistu, eli se pitää ostaa vielä erikseen.

En malta odottaa että pääsee koekäyttämään!3 kommenttia:

  1. Ihanan värinen, kätevää että 2kulhoa =)

    VastaaPoista
  2. Taas kerran täältä katoaa itsekseen mun oma kommenttini, nyt alkaa jo kummastuttamaan mihin ne oikein häviää ;o Mutta tosiaan, hyvä hankinta oli kyllä! Kahden punaisen (!) välillä tasapainoittelin, ja kyllä vaan tämä kahden kulhon kone vei voiton :)

    VastaaPoista