maanantai 5. tammikuuta 2015

Joulun tunnelmaa + tummasuklaa & piparkakkumauste #SLY29

Nyt on joulun ja uudenvuoden reissailut reissattu ja minäkin pääsin takaisin kotiin asettumaan aloilleni. Joulukuun SLY paketti ilmestyi postin hyllylle samana päivänä kun lähdin reissuun, niin kaksi viikkoa piti malttamattomana pitkittää paketin hakua :)

Tänään sain vihdoin pakettini käsiini, sisältö oli oikein miellyttävä ja varsin jouluisa!
Vuoden pipari ja glögikiintiö alkaa pikkuhiljaa täyttymään, mutta pitää koittaa vielä mahduttaa vähän lisää, josko saisin vielä kokeiltua edes yhtä parini lähettämää reseptiä :)Pakettini sisälsi piparkakkuja, liivatelehtiä, joulusuklaata, rusinoita, mantelilastuja, appelsiininkuoripaloja, jouluisia servettejä, joulusuklaamuotteja, piparimuotteja ja vielä tuollaisia narujuttuja joista voi askarrella pakettien päälle rusetteja!

Reseptivihkosesta paljastui reseptit valkosuklaa glögikakkuun, piparkakkusuklaa maustekakkuun sekä itsetehtyyn joulusuklaaseen.

Muotit ja narut pääsevät muiden leivontatarvikkeiden sekaan odottelemaan seuraavaa joulua, muut pääsevät odotushyllylle odottamaan että päätän mitä seuraavaksi leipoisin :)

Iso kiitos parilleni ihanan jouluisasta paketista! Kohta selviääkin jo, kuka se salainen ystävä sielä toisessa päässä oikein on. Sitä odotellessa!

Joulun alla on pienessä kiireessä tullut leivottua yhtä sun toista, ja melkein yhtä kiireellisesti kaikki on tullut syötyä joten uusia leipomispostauksia ei taaskaan tule. Luvattoman pitkä postaustauko, sanoisin! Ehkä näin alkuvuodesta voisi taas yrittää skarpata.

Hauskaa alkanutta uutta vuotta 2015 salaiselle ystävälleni, muille rinkiläisille ja ihan kaikille muille myös!

6 kommenttia:

 1. Sait todella ihanan tunnelmaisen paketin, maukkaine reseptein!
  Minä en malttaisi odottaa muottien kanssa ensi joulua, vaan tekisin lumiukon, talvisia kuusia, ystävänpäivään sydänpikkuleipiä, pääsiäisnoidalle talon.....

  VastaaPoista
 2. Todella hieno tunnelma paketistasi tulvahtaa!

  VastaaPoista
 3. Kaikkea ihanaa ja tarpeellista!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat piparmuotit. Nami-hiiri on oikeassa. Niitä pitäisi kokeilla niin pian kuin mahdollista.

  VastaaPoista
 5. Meinasitko lähteä uudelle sly-kierrokselle mukaan? Vielä keskiviikkoon asti aikaa imoittautua ;)

  sly30.kierros@gmail.com

  T:Redrose-emo

  VastaaPoista
 6. Ihania leipomuksia sinulla täällä! :) Ja kiiitosta vaan paljon ihanista paketeista ;) Teen tänään vielä blogiin postauksen. :))

  VastaaPoista