Valmistaminen on todella helppoa, ja lopputulos äärimmäisen herkullinen!
Valmistukseen tarvitset 600g toffeefudge karamelleja, joita löytyy usein kaupan irtokarkkihyllyltä.
Lisäksi tarvitset vain ½ dl kermaa.
Toffeemassa valmistetaan sulattamalla toffeefudget yhdessä kerman kanssa liedellä. Kun massa on tasaista ja karamellit täysin sulanneet, vuorataan jokin astia leivinpaperilla ja kaadetaan astiaan jäähtymään yön yli.
Massa täytyy muistaa ottaa huoneenlämpöön pehmittymään ainakin pari tuntia ennen työstöä.
Suosittelen lämpimästi jokaiselle joka haluaa vaihtelua sokerimassa- tai kermakuorrutukseen!
Rohkeasti kannattaa myös kokeilla muun makuisia fudge-karamelleja!
Ylläolevassa kuvassa on 20cm halkaisijan kakku pohjana, joten tästä ohjeesta riittää helposti vähän isompaankin kakkuun!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti