perjantai 11. heinäkuuta 2014

Viileä juoma ja jokin herkku seuraksi #SLY27

Ensimmäinen SLY rinkini alkaa olemaan takanpäin. Pari päivää sitten oma viimeinen pakettini saapui postiin, ja hetihän se piti kipaista hakemassa! Minulla vaihtui pari kesken leikin, mutta en vielä saanut tietää kuka tämä salainen viimeisen paketin lähettäjä on. Paketin mukana tuli kortti, jossa oli terveiset yhden kierroksen parilta "talosta järven rannalta". Innolla jään odottelemaan lisätietoa!;)

Mitäs muuta paketista löytyi.. Kaikenlaista!
-Leivinjauhetta (parini on selvästi nähnyt kauppalistani jostani kun vanha leivinjauhe oli aivan loppumaisillaan jo)
-Fariinisokeria (sokeria kuluu aina,aina ja aina!)
-Kuivahiivaa (tätä meillä kuluu paljon!)
-Pekaanipähkinöitä (en ole ikinä edes maistanut, odotan innolla)
-Pussillinen ranskalaisia pastilleja, pussi jo tyhjä..


Lisäksi paketista paljastui vielä nämä Espanjalaiset kesälomatuliaiset, johonka parini vinkkasi että niillä voi tehdä vaikka kermasarvia. Otan mieluusti vastaan lisää vinkkejä mitä muutakin näillä voi tehdä, nämä ovat minulle myös ihan uusia tuttavuuksia!



Paketista löytyi myös kolme reseptiä. Mehujäät proseccossa (alkoholilla tai ilman), grillissä paistettavaan naan-leipään sekä pähkinäisiin kauracookieseihin! Menevät kaikki ehdottomasti kokeiluun!


Ja viimeisenä vielä rakkaimmalleni karvaystävälleni löytyi jotain paketin pohjalta.. koirankakkapusseja!
Milou kiittää ja haukahtaa! Näitä alkaa pian taas menemään kun kesän jälkeen koittaa muutto maalta takaisin kaupunkiin. Kiitos paketista, sinä toistaiseksi vielä salainen leivontaystäväni!

8 kommenttia:

  1. Ihanan paketin olet saanut ja herkullisen kuuloisia reseptejä =) ihanaa kun koiraakin muistettu. Miksei noihin muotteihin voisi muotoilla kaurakeksejä jotka sitten täyttää jollain vaahdolla ;) Eli siis paiston jälkeen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, noita täytettyjä kaurakeksejä haaveilinkin joskus tekeväni, en ees muistanu enään! Jossain leivontaohjelmassa niitä tehtiin (jossain niistä kymmenistä mitä oon tiiviisti kattonu viime aikoina jaksoakaan missaamatta), mutten enään nimeä muista. mutta kaipa ihan perus kaurakeksiohjeellakin vois testata :) Onko joku tehnyt? Mietin pitäskö sijottaa johonkin lisämuottiin että sais useemman tehtyä kerralla, ehtiikö ne loput keksit jähmettymään siinä pellillä odotellessa?

      Poista
  2. Aivan hurmaava tuo Sinun koirasi. Meille muutti kuukausi sitten pikku Shetlanninlammaskoirapoika...olen aivan myyty! Mutta joo, kiva jos paketti miellytti ja aiot kokeilla reseptejä. Ne kermasarvet onnistuvat helpoimmillaan silleen, että pakastevoitaikinaa kieputat tuon muotin ympärille ja uuniin: irrotus varovasti ja koloseen hilloa ja kermaa...UllanUnelman sivuilta saattaisi löytyä jotain infoa asiasta. Emon kertoma taivutettu kaurakeksikin tulee kyseeseen. Ovat aikamoisia herkkuja nekin...klikkaa tuota kommenttini nimeä, niin pääset näkemään blogini ja salaisuus yhden kierroksen ystävästäsi ratkeaa...terkuin Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milou kiittää! :) Shetlanninlammaskoirat on niin sulosia isoinakin niin voin vaan kuvitella mikä ihanuus hän on nyt pikkusena!! Kiitos vielä paketista! :) Rapsutuksia koirulille, itse alan surffailemaan ohjeita kermasarville ja täytetyille kaurakekseille!

      Poista
  3. Kivan paketin sait !

    Erilevyisistä voitaikinan kaistaleista saa kivaa tarjottavaa putkien avulla. Makeaa tai suolaista täytettä paiston jälkeen ja se on siinä!
    Jos mieli suolaista ilta/vieras/naposteltavaa, voi taikinan maustaa valmiiksi tai koristella ennen paistoa siemenin, silputulla yrtillä....silloin kapeaa taikinaa kierrettäessä tulee jättää 3-5 millin välit, jotta syntyy 'korkkiruuvi' Ü!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos nami-hiiri vihjeistä sarville. Taidanpa kaivaa omanikin esille pitkästä aikaa...

      Poista
  4. Kiva kun koissuakin on muistettu. Grillissä paistettavien naan-leipien ohjetta odotellen.. :)

    VastaaPoista
  5. Kiva paketti ja kiva tuliainen!

    VastaaPoista